Wie ben ik?

Mijn naam is André Julien. Ik ben 49 jaar getrouwd, heb twee zoons en een dochter en zes prachtige kleinkinderen. Ik ben een liefhebber van basketbal, poëzie, fotografie, portrettekenen, detectives kijken, reizen en dan vooral roadtrips maken door de VS. Met mijn inmiddels 67 levensjaren moet ik mij nu toch onvermijdelijk een senior gaan noemen. 

Als je een vraagstuk volledig hebt doorleefd en begrepen, kun je het “platslaan”, kun je het kort en bondig verwoorden, dan weet je hoe het Simpelweg anders moet en dat is ook mijn motto”!

43 jaar lang heb ik met veel plezier en energie gewerkt bij grote financiële dienstverleners. Daar heb ik mij ontwikkeld tot management- & IT-consultant, manager van professionals en programmamanager van ingrijpende transformaties op het gebied van organisatie-inrichting, procesinnovatie en ICT. In 2010 heb ik bij de Rijksuniversiteit Groningen (AOG) een bedrijfskundige masterstudie afgerond. Tijdens die studie heb ik me vooral beziggehouden met veranderkunde en met talent- en organisatieontwikkeling. En daar bleek mijn hart te liggen. In 2019 ben ik met vervroegd pensioen gegaan. Ik ging op zoek naar meer rust en evenwicht, maar vooral naar een andere invulling van mijn leven. 

In de loop van mijn carrière heb ik aan den lijve ondervonden hoe essentieel goede coaching kan zijn. Coaching heeft mij een aantal keren geholpen toen ik het persoonlijk of professioneel moeilijk had. Maar ook als het juist goed ging, was coaching een steun in de rug waardoor ik een volgende stap kon maken en mezelf verder kon ontwikkelen. En dat gun ik iedereen. Investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling van werkenden is investeren in maatschappelijke vooruitgang. Door werk te doen wat je leuk vindt en waarin je steeds verder kunt groeien, kun je maximaal waarde toevoegen aan je eigen geluk en aan dat van anderen. En daaraan wil ik nu als professional coach mijn bijdrage blijven leveren.